Cannabis och CBD THC

Published : 2013-11-05 15:01:47
Categories : Cannabis - marijuana Blog Rss feed

Vid det här laget de flesta av oss redan vet om de många stammar som finns på marknaden, legaliserad eller inte, går cannabis som en ånga lastbil och kan inte stoppas på grund av de så många älskvärda effekter och egenskaper som de innehar.

Som en cannabis älskare själv jag måste erkänna att jag aldrig riktigt tog tillkännagivande av de aktiva komponenterna i cannabis, jag bara haft lukten, smaken och effekten av rökning knoppar och brydde sig inte exakt vad fick mig att känna hur jag kände medan rökning.

Naturligtvis var jag redan medveten om närvaron av THC och under lång okunniga tid jag trodde det var det enda ämne se effekterna medan rökning och toking.
Först när jag började läsa om förekomsten av CBD och hur det påverkar effekterna av THC jag insåg att varje stam håller sin egen viss CBD och THC.

Denna kunskap gjorde det enkelt och roligt att välja mina egna personliga favorit stammar och jag började försöka andra stammar.
Jag har också lärt sig att cannabis används för medicinska ändamål, eftersom CBD till exempel skulle hjälpa till att bekämpa en hel del villkor som smärta, ångest och sömnlöshet och THC hjälper mot stress, depressioner och trötthet.

Sativas är mestadels THC dominerande av naturen som ger dig den verkliga "hög", lika väl som indicas hålla en större mängd CBD, är detta vad som påverkar de effekter som den berömda "soffan-lock".

Färgen på trichomes, som innehåller flera cannabinoider som THC och CBD, är också viktigt att bestämma när du behöver skörda och när vilken substansen är bäst eftersom när trichomes är mjölkvit THC är dominerande men när de börjar få bärnstensfärgad betyder det CBD bryter ner THC.
Kända Indica stammar är Big Bud och California Orange Bud medan Jacky Herer och Amnesia är sanna Sativas.

Share this content