Cannabis og CBD THC

Published : 2013-11-05 15:01:47
Categories : Cannabis - marihuana Blog Rss feed

Nå de fleste av oss allerede vet om de mange stammene som finnes på markedet, legalisert eller ikke, beveger cannabis på som en damp lastebil og kan ikke stoppes på grunn av så mange søte effekter og egenskaper de har.

Å være en cannabis lover meg selv må jeg innrømme jeg egentlig aldri tok notis av de aktive komponentene i cannabis, jeg bare likte lukt, smak og effekten av røyking knopper og bryr seg ikke hva fikk meg til å føle slik jeg følte mens røyking.

Selvfølgelig var jeg allerede klar over tilstedeværelsen av THC og lenge uvitende gang jeg trodde det var det eneste stoffet som sikrer effektene mens røyking og toking.
Bare når jeg begynte å lese om tilstedeværelse av CBD og hvordan det påvirker effekten av THC jeg innså at hver stamme har sin egen viss CBD og THC.

Denne kunnskapen gjorde det enkelt og morsomt å velge mine egne personlige favoritt stammer og jeg begynte å prøve andre stammer.
Jeg lærte også at cannabis brukes til medisinske formål, fordi CBD for eksempel ville bidra til å bekjempe en rekke tilstander som smerte, angst og søvnløshet og THC hjelper mot stress, depresjoner og tretthet.

Sativas er for det meste THC dominerende av natur det som gir deg den virkelige "høy", like godt som indicas holde et høyere beløp av CBD, er dette hva som påvirker effekten som den berømte "sofa-lock".

Fargen på trichomes, inneholder flere cannabinoider som THC og CBD, er også viktig å finne ut når du trenger å høste og når hva stoffet er på sitt beste, fordi når trichomes er melkehvit THC er dominerende, men når de begynner å få gult farget det betyr CBD er å bryte ned THC.
Berømte Indica stammer er Big Bud og California Orange Bud mens Jacky Herer og Amnesia er sanne Sativas.

Share this content