Cannabis og CBD THC

Published : 2013-11-05 15:01:47
Categories : Cannabis frø - stilklinger fra cannabis planter Blog Rss feed

Ved nu de fleste af os allerede kender de mange stammer til rådighed på markedet, legaliseret eller ej, cannabis bevæger sig videre som en damp lastbil og kan ikke stoppes på grund af de mange elskelige effekter og egenskaber de besidder.

Bliver en cannabis elsker mig selv jeg må indrømme, jeg har aldrig rigtig tog varsel af de aktive komponenter af cannabis, jeg bare nød lugt, smag og effekt af rygning knopper og ikke pleje hvad der præcist gjort mig den måde, jeg følte, mens rygning.

Selvfølgelig var jeg allerede klar over tilstedeværelsen af ​​THC og i lang uvidende gang jeg troede det var den eneste stof sikrer effekterne mens rygning og toking.
Kun når jeg begyndte at læse om tilstedeværelsen af ​​CBD og hvordan det påvirker effekten af ​​THC jeg indså, at hver stamme besidder sin egen vis mængde CBD og THC.

Denne viden gjorde det let og sjovt at vælge mine egne personlige favorit stammer og jeg er begyndt at forsøge andre stammer.
Jeg lærte også, at cannabis bruges til medicinske formål, fordi CBD for eksempel vil hjælpe med at bekæmpe en masse lidelser som smerte, angst og søvnløshed og THC hjælper mod stress, depressioner og træthed.

Sativas er for det meste THC dominerende af natur, hvad der giver dig den virkelige "høj", lige så vel som Indicas holde en større mængde CBD, det er det, påvirker effekter som den berømte "sofa-lock".

Farven på trichomes, der indeholder flere cannabinoider som THC og CBD, er også vigtigt at bestemme, hvornår du har brug for at høste og når det stof er på sit bedste, for når de trichomes er mælkehvide THC er dominerende, men når de begynder at få ravfarvet det betyder CBD nedbryder THC.
Berømte Indica stammer er Big Bud og Californien Orange Bud mens Jack Herer og Amnesia er sande Sativas.

Share this content