Beste Cannabis-stammer å vokse i et drivhus

Published : 2022-11-16 09:26:54
Categories : Cannabis frø - stilklinger fra cannabis planter Blog Rss feed

Beste Cannabis-stammer å vokse i et drivhus

Cannabis for drivhuset - Fem store marihuanastammer for drivhusdyrkere

Drivhus tilbyr cannabiskultivatorer det beste innen utendørs og innendørs dyrking. Du vil nyte solens stråler i løpet av dagen uten å bekymre deg for farer som regnbyger, snø eller mye vind. Drivhus bevarer også cannabisplantene dine fra utallige utendørs skadedyr som er altfor ivrige etter å ødelegge favorittstammene dine.

Fem fantastiske stammer for drivhus

Mens stort sett alle cannabisstammer gjør det bra i et drivhus, er det noen få fremstående alternativer. De fem stammene under hver har unike problemer som gjør dem bedre egnet for et drivhus i stedet for en utendørs vekst.

Amnesi Haze

Vinner av High Times' "Best Sativa" i 2012, Amnesia Haze er en dum av en stamme fra "Dutch Masters" på Soma Seeds. Denne 80/20 sativa-dominante stammen har spor av flere landraser, inkludert jamaicanske, laotiske og afghanske.

Gitt sin sativa-bias og 20-pluss-prosent THC-innhold, er denne hybriden et utmerket valg for en nesten psykedelisk røyking på dagtid. Personer med høy THC-toleranse vil sannsynligvis legge merke til ekstrem eufori, fnising og kreativitet etter ett treff av høykvalitets Amnesia Haze. De sitrusaktige og hashy terpenene komplementerer Amnesia Hazes energigivende egenskaper.

Til tross for de tunge sporene av landraser, er Amnesia Haze en av de vanskeligere stammene å dyrke utendørs på grunn av dens lave motstand mot skadedyr. Men siden mange av Amnesia Hazes foreldre utviklet seg i forskjellige regioner, elsker denne stammen sollys. Drivhus gir skadedyrbeskyttelsen Amnesia Haze trenger, pluss det naturlige lyset den trenger.

Vanligvis tar det mellom 10 - 13 uker før Amnesia Haze når sin maksimale høyde på ca. 140 cm. Å ta ordentlig vare på denne kresne stammen kan belønne deg med oppover 500 g per plante.

AK-47

AK-47 deler en lignende historie som Amnesia Haze. Denne hybriden dukket først opp i en frøbank i Amsterdam, har en sativa-dominans og inneholder gener fra flere ugresslandraser. De fleste rapporter tyder på at AK-47 har små mengder colombianske, meksikanske, thailandske og afghanske stammer. Disse genene gir vanligvis AK-47 et 65/35 sativa-til-indica-forhold.

Selv om AK-47 teknisk sett er en sativa, rapporterer mange mennesker at dens gjennomsnittlige vekstrate og effekter er mer i tråd med en indikasjon. ~ 20 prosent THC-innhold vil sannsynligvis gi deg en cerebral buzz, men effektene er ikke like energigivende som fulle sativa-hybrider.

Mange legger merke til at effektene til AK-47 forvandles til en mild "body buzz" etter noen minutter. Denne avslappede, men likevel våkne følelsen er ideell for situasjoner der du ønsker å slappe av og forbli våken. For eksempel bruker mange mennesker AK-47 under myke fester eller mens de binger på Netflix.

Når det gjelder smaker, har AK-47 en utpreget jordaktig profil med høye spor av terpen alfa-pinen. Imidlertid oppdager røykere også noter av sitrus, krydder og hasj når de røyker eller fordamper denne stammen.

Selv om mange av AK-47s foreldre vokste utendørs, er ikke denne stammen godt egnet for en friluftshage. Sjansen er langt større for at AK-47 vil utvikle seg, men råtne eller sopp hvis den blir stående utendørs. Dette gjør AK-47 til et utmerket alternativ for personer med tilgang til et kontrollert drivhusdyrkingsmiljø.

De fleste rapporter tyder på at AK-47 vokser til en høyde på 80 - 140 cm og gir omtrent 300 g per plante. Du bør regne med å høste AK-47 frø ca. 9 - 10 uker etter hagearbeid.

Blue Dream

Mange antar at "drømmen" i Blue Dreams navn refererer til dens søvnfremkallende effekter. Imidlertid er det mer sannsynlig at Blue Dreams oppdrettere ga den dette navnet på grunn av dets pålitelige innendørs vekstmønster. Selv om denne stammen er litt utsatt for utendørs skadedyr, har den ikke mange problemer i drivhusmiljøer. Denne stammens relativt enkle vekstmønster og velbalanserte høye gjør den til et attraktivt valg for nye tokere.

Blue Dream ble først introdusert i California, og er en 65/35 sativa-til-indica-blanding av Blueberry- og Haze-stammer. Fusjonen av disse legendariske stammene gir Blue Dream en blanding av euforiske og avslappende effekter. THC-innholdet kan nå over 20 prosent i denne stammen, men Blue Dream har ofte bemerkelsesverdige CBD-rater på rundt 2 prosent. CBD hjelper dampen THCs psykoaktivitet, og reduserer dermed sjansene for at Blue Dream vil provosere paranoia.

Blue Dream har også en deilig smaksprofil som lener seg tungt på den fruktige siden. Duftene av friske bær og sukker vil være «in-your-face» ved blomstringen, men det er også tunge spor av krydder og furu.

I gjennomsnitt tar det ca 9 - 10 uker før Blue Dream når blomstringsstadiet og en høyde på 300 cm. Drivhusdyrkere kan høste så mye som 450 g per plante hvis de trener Blue Dream skikkelig med LST, ScrOG eller topping.

Green Crack

Greek Crack er kjent for sin tilknytning til rapperen Snoop Dogg, og er en av Nord-Amerikas mest energigivende knopper. THC-nivåer i denne "bad boy" topper rundt 25 prosent, og det er praktisk talt null CBD. Selv om sativa-dominansen klokker inn på rundt 65 prosent, vil Green Crack levere ekstreme euforiske effekter fra første stund.

Green Crack er en type nybegynnere ikke bør rote med. De energigivende effektene fra Green Crack kan indusere en intens hodesumming som kan gjøre deg svimmel og desorientert. Pass på at du har en sterk THC-toleranse før du legger disse sitrusaktige nuppene til leddet ditt.

Mens Green Crack har sterke effekter, er den ikke superfjærende utendørs. Faktisk klager mange utendørsdyrkere over at Green Crack er svært utsatt for mugg. Dette gjør Green Crack frø til et optimalt valg for et godt ventilert drivhusmiljø. Med riktig pleie vil Green Crack nå høyder på ca. 125 cm i løpet av 9 - 10 uker. Generelt gir dyrkere omtrent 300 g per Green Crack-plante.

Gorilla Glue #4

Gorilla Glue #4 (aka "Original Glue") er en flott drivhusstamme for dyrkere som vil ha disse couchlock-klumpene. Denne blandingen av Chem's Sister, Sour Dubb og Chocolate Diesel har en 60 prosent indica-dominans og THC som vanligvis er godt over 21 prosent.

Selv om denne stammen kan ha de gassaktige og industrielle tonene til Sour Diesel, har den ikke sistnevnte stammes sativa-tunge effekter. Tro mot navnet vil GG4 "lime" deg til sofaen din etter et par drag. Dette gjør GG4 til et utmerket alternativ for de som er interessert i å døse etter en stressende dag.

Et av problemene med å dyrke GG4 utendørs er at det ikke gjør det bra med miljøstress. En vanlig klage knyttet til dyrking av GG4 er faktisk at den har en høyere enn gjennomsnittet "herming out". Feminisert GG4 blir med andre ord ofte til hermafrodittplanter. Siden hermafroditt weed ikke vil produsere cannabinoidrike nugs, vil de ødelegge hele vokseoperasjonen din.

Heldigvis kan du redusere risikoen for at GG4 "hermer ut" ved å dyrke den i et stressfritt drivhusmiljø. Siden du kan kontrollere temperaturen og ventilasjonen i drivhuset ditt, er det lettere å unngå å sette GG4 under for mye stress.

Gorilla Glue #4 vokser vanligvis til en maksimal høyde på 190 cm i løpet av ca. 10 uker. Du kan høste så mye som 500 g per GG4-plante med grunnleggende treningsteknikker som LST.

Gi din Ganja det beste drivhusoppsettet

Noen ganger kan du "stille" drivhusets temperaturer, fuktighet og vanningssystem og "glemme det." Selv om du kan få anstendige resultater med denne passive hagearbeidsmetoden, er det alltid bedre å nøye undersøke spesifikasjonene til den typen du er interessert i. Jo mer du kan justere innendørsinnstillingene dine til stammens preferanser, desto større sjanser vil du ta med deg en masse knopper hjem.

Share this content